De gezellige Teleshopping presentator op TV

Rene Kogelman begon zijn loopbaan in de media als special model. Met zijn gezet postuur, vriendelijke lach, markante kop en goede mimiek heeft hij en werkt hij nog steeds voor o.a. grote namen uit de fotografie-, reclame-, en filmbranche en is het aanprijzen van producten een soort van tweede natuur voor hem geworden.

Rene Kogelman is een tv presentator die jarenlange ervaring heeft in het live presenteren van teleshopping of tewel homeshopping programma's. Producten presenteren en verkopen op tv en inmiddels ook online zit Rene dan ook in het bloed.

Rene presenteert o.a. teleshopping tv show op de Duitse TV. Bij 1-2-3.tv in München presenteert hij horloges voor INVICTA watches.

René presenteert ism Invicta Stores Europe een wekelijkse Liveshopping livesteaming uitzending van bijna één uur in het Engels voor de Europese markt. Gelivestreamed op Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Linkedin en hun eigen website Invicta Stores Europe. De Invicta horloge liefhebbers kunnen interactief deelnemen aan de liveshopping show door vragen te stellen die ook live worden beantwoord. Hierdoor stijgt o.a. de engagement enorm, niet alleen onder de kopers / verzamelaars richting het merk Invicta online, maar ook in hun fysieke winkels in Europa en wereldwijd.

  

In samenwerking met MY iMenso juwelen presenteerde hij meerdere socialshopping livestreams waar MY iMenso de nieuwste collecties introduceerde waarbij ook de kijkers/klanten direct konden reageren op de socialshopping show via de chat.

Kijk hier naar een livestreamshopping show geproduceerd voor MY iMenso https://www.youtube.com/watch?v=PeRzpIBfQQI&t=406s

  

Live shopping de nieuwe E-commerce trend met veel raakvlakken met live teleshopping tv producties 

Teleshopping presentator René heeft ruim 20 jaar ervaring in het produceren en presenteren van live teleshopping en homeshopping uitzendingen voor oa RTL 5 en SBS 6. Verder is René actief betrokken (of betrokken geweest) zowel voor als achter de camera bij Teleshopzenders in Nederland als  HomeShoppingEurope, Liveshop, Suus en in Duitsland als HSE24, QVC, TierTV, BTV4U, Sonnenklar en bij 1-2-3.tv in München.

Onlangs is René Kogelman als juwelen expert en zijn grote kennis op gebied van edelstenen op projectbasis, nauw betrokken geweest bij de start-up van een nieuwe teleshopping juwelenzender in Düsseldorf.

Als live shopping-expert en TV presentator coach geeft Rene Kogelman bij VCC VideoContentCompany.com & LiveShopping.Academy de livestreamshopping presentatie- en cameratrainingen.

eigen teleshop programma's produceren voor RTL en SBS

Inmiddels presenteert René niet alleen teleshopping programma maar produceert hij ook teleshopping uitzending met zijn bedrijf VCC VideoContentCompany.com.

Zo produceert hij voor RTL5 oa. WebshopTV en voor SBS het teleshopping programma Horlogeuur.