RENE EEN DIKKE ACTEUR IN FILM, TV SHOWS EN RECLAMESPOTJES

René Kogelman heeft de nodige acteer ervaring opgedaan in diverse commercials (vaak leading part), in diverse rolletjes in TV series en / of (online) film. Voor alle leuke acteerklussen als reclamespotjes, tv series, bioscoopfilms, tv of online producties neem dan zeker contact met mij op.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING

René heeft meer dan 30 jaar ervaring opgedaan als "acteur" in vele film- en televisieproducties en talloze commercials. René is een autodidact en heeft geen acteeropleiding. Daarom zegt René over zichzelf "acteur, acteur, mmmmm, acteur is een groot woord (maar het beestje moet een naam hebben). Sean Connery, Anthony Hopkins, George Clooney, Pierre Bokma of Huub Stapel dat zijn acteurs dus..... zoekt u een geschoold acteur die half boek van buiten leert en die heel diep in de meest zware emotie kan gaan.....  :-) dan zou ik even verder zoeken als ik u was".  Maar anders ben ik zeker de man om te boeken om uw productie tot een succes te maken.

Twijfel niet en heeft u een leuke acteerklus als reclamespotjes, tv series, bioscoopfilms, tv of online producties neem dan zeker contact met mij op.