• Home
  • Wie is Rene Kogelman

Wie is tv & live shopping presentator | model | acteur René Kogelman

René Kogelman werd op 24 april 1969 geboren in het Nederlandse Twente.

Live shopping | teleshopping tv presentator | model | acteur Rene begon zijn loopbaan, ruim 30 jaar geleden in de media als special model. Met zijn gezet postuur, vriendelijke lach, markante kop en goede mimiek heeft hij en werkt hij nog steeds voor o.a. grote namen uit de fotografie-, reclame-, en filmbranche. Hij is o.a. te zien in commercials en advertentiecampagnes in binnen- en buitenland van de Efteling, ABN Amro, Jumbo, VidaXL, Remeha, Allianz, Shell, Ikea, Lotto, Bayer, Siemens en nog velen meer.

Wie is René Kogelman

Wie is René Kogelman

TV presentator

Bij Home Shopping Europe (HSE), waar René zijn eerste ‘live‘ tv presentatiewerk deed, bouwde hij vanaf het jaar 2000 de nodige live tv ervaring op met ruim 7000 presentatie uren. Zijn carrière vervolgde hij bij zenders als het Duitse QVC, Sonnenklar, Tier.tv, en bij 1-2-3.tv in München als horloge-expert voor INVICTA WATCH GROUP en het Nederlandse LiveShop en SUUS. Momenteel produceert en presenteert Rene o.a. een wekelijkse live shopping show voor Invicta en heeft hij aan de wieg gestaan op project basis bij de start in 2021 als teleshopping presentator bij een Duitstalige teleshopping juwelenzender in Düsseldorf. Bij LiveShopping.Academy geeft Rene als Live Shopping Expert de Live Shopping presentatie-training aan o.a. influencers | UGC creator | webshop eigenaren. 

Wie is René Kogelman

Acteur

Naast zijn tv-werk als presentator, doet René ook acteerwerk voor bedrijfsfilms en producties voor film en televisie zoals o.a. GTST, Onderweg naar Morgen, Tros Opgelicht, Die Versteckte Camera en Frieslandfoods. Bovendien is René een veelgevraagd moderator op evenementen en beurzen en geeft hij waar nodig overtuigende motivatiespeeches. Daarnaast geeft René presentatietrainingen en cameratraingen o.a. op het gebied van LiveShopping en Livestreamshopping. Met al zijn duizenden uren teleshopping ervaring kan hij als geen ander overbrengen hoe je een product live op beeld moet verkopen. Maak gebruik van zijn kennis en boek hem als LiveShopping expert om jouw producten succesvol via "socialshopping" te verkopen.

In zijn vrije tijd presenteert René radioprogramma’s en leeft zich helemaal uit als drummer/percussionist bij de feestband Jigger Bigger Band.

Renekogelman

CV - VITA

Meer info