Online presentator en Web TV presentator

Web-TV presentator / Online presentator Rene Kogelman is een zeer ervaren product-presentator. Hij is TV-presentator bij diverse home-shopping zenders en tele-shopping zenders in binnen- en buitenland. Rene heeft deze kennis van TV vertaald naar web-tv. U kunt nu van zijn TV-verkoop ervaring profiteren door de producten in uw webshop, webwinkel, of online shop professioneel te laten presenteren en demonstreren met een productvideo door webshop-presentator Rene Kogelman.

Presenteert ook uw video-content op YouTube Facebook en Instagram

Maar ook het presenteren van talkshows, livestreams en webinars op bijv. uw YouTube kanaal of live uitzenden op uw Facebook pagina daar draait Rene zijn hand niet voor om. Live koken op TV alsook online, denk aan Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin of YouTube,  van uw kookformat met storytelling over het recept en uitleg van de producten is door de jarenlange ervaring in het presenteren altijd informatief en gezellig om naar te kijken. 

Niet alleen presentator maar ook videoproductie bedrijf

Deze kennis en ervaring is de basis geweest om in eerste instantie webshoppresentator.nl te starten, een video-productie bedrijf dat al snel overging in het huidige VCC VideoContentCompany.