• Home
  • Wie is Rene Kogelman

Wie is tv presentator | model | acteur René Kogelman

René Kogelman werd op 24 april 1969 geboren in het Nederlandse Twente. Na afronding van zijn opleidingen is René aan de slag gegaan als professioneel (special) model. Hij is o.a. te zien in commercials en advertentiecampagnes in binnen- en buitenland van de Efteling, ABN Amro, Allianz, Shell, Ikea, Lotto, Bayer en Siemens. 

Wie is René Kogelman

Wie is René Kogelman

TV presentator

Bij Home Shopping Europe, waar René zijn eerste ‘live‘ tv-presentatiewerk deed, bouwde hij vanaf het jaar 2000 de nodige live tv-ervaring op met ruim 6000 presentatie-uren, wat hem later bij het Duitse Sonnenklar, Tier.tv, RTL shop, het Nederlandse LiveShop en SUUS een succesvolle carrière als tv-presentator oplevert. Zijn werk als tv-host variëerde van diverse formats van teleshopping tot spirituele, dieren- en reisprogramma’s in Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

Wie is René Kogelman

Acteur

Naast zijn tv-werk als presentator, doet René ook acteerwerk voor bedrijfsfilms en producties voor film en televisie zoals o.a. GTST, Onderweg naar Morgen, Tros Opgelicht, Die Versteckte Camera en Frieslandfoods. Bovendien is René een veelgevraagd moderator op evenementen en beurzen en geeft hij waar nodig overtuigende motivatiespeeches.

In zijn vrije tijd presenteert René radioprogramma’s en leeft zich helemaal uit als drummer/percussionist bij de feestband Jigger Bigger Band.

Renekogelman

CV - VITA

Meer info